Sila tinggalkan jejak

27 February 2012

Next Must Watch Movie : Adnan Sempit 2

Hye people!

OH semangat ni, counting days before going back to my hometown. Nak tengok Adnan Sempit 2 with my fiancee. Rasa macam nak book tiket sekarang je. Boleh? Haha. Kenapa excited sangat? Sebab.. Ramai cakap best and kelakar gile. Uwaaa. Mesti tengok.


Siapa yang dah tengok? Meh la komen sikit :)How bout This Means War? Siapa tak tengok rugi tau! Ok people, almost 5.30 p.m. Ilan nak balik rumah dah. Nak baring-baring. Counting every single minutes. Wek!

Bye!


22 February 2012

Lets PIZZA-ing

Hey people,

Lets have another round of pizza. Jom serang!


Bye!

21 February 2012

Jom makan PIZZAHUT

Hi people,

Hari ni datang office, buka outlook. Dapat coupon la. Just want to share with you guys. If rasa macam nak makan pizza, yes, please. Take this :)


Enjoy your pizza. Bye!

20 February 2012

This Means War

Hye people, lama tak update blog. Ape tah lagi men-review movie. So, today rasa macam nak review movie. Maybe not too long. Just a quick entry. Dekat office sekarang. Still in weekend mood Monday Blues

So, semalam, me and hubby going out for movie. Seriously tak tahu nak tengok movie apa. Hantu Dalam Botol Kicap? Oh my....cerita apa tu. Hehe. Tak nak hantu-hantu. So servey punya servey, decided nak tengok "This Means WAR"


Ok, frankly speaking, cerita ni sangat best. Yes! We enjoyed our movie. Normally movie yang kami expect best, biasa nya mesti suam-suam kuku je. Tapi movie yang main beli je mesti best. Selalu macam tu.

Kenapa best? First, one of the hero (ada dua hero) handsome melting. Heroin? Biasa je. Haha. Its about how two private agent and close friend try to win a girl's heart :) Yes people! You wont regret your 10bucks for this movie. Trust me!

Kalau tak percaya, boleh view trailer bawah ni. Ok people, just sharing. Lots of love, ilan.