Sila tinggalkan jejak

22 September 2012

Kursus Pra-Perkahwinan - Sukses

Salam hujung minggu,

Hi! As promised, i'm back. Hehe.

Akhirnya, selepas drama spontan di MB haritu ; refer entry Kursus kahwin ke-dua akhirnya, Ilan berjaya juga ambil dan tamatkan kursus pra-perkahwinan di Tampin. Burn camtu je la duit dekat MB. Alhamdulillah. Selesai satu perkara. So, kepada B2B Melaka yang nak ambil kursus kahwin ni boleh walk-in terus ke pusat-pusat kursus kahwin yang berdaftar.

Banyak sangat ilmu dapat masa kursus ni. Tapi ada juga slot yang bosan sikit. Sampai tahap nak terlelap je rasa. Tapi tahan je. Hubby ada kat belakang. Jangan risau, penceramah tak tanya soalan pun dekat peserta kursus. Sekadar mendengar dan hadamkan dalam kepala. So, mana yang belum tu, baik pergi ambil cepat k. Silalah ambil awal sebelum kursus 2hari tu dilanjutkan jadi 5 hari ;) Haha saja takutkan korang!


 Bye people! XOXO

Maafkan saya

Assalammualaikum w.b.t.

Dear followers,

Walaupun kita hanya saling mengenali di alam blog ni, tapi tetap saya nak mohon maaf. Sebab terlalu lama xupdate blog. Rindu yang teramat nak post new entry, tapi ada je halangan. InsyaAllah, segala entry tertangguh, Ilan akan post soon..yes, very soon. Begitu juga gambar-gambar tertangguh.

Untuk entry ni, just nak wish korang ENJOY YOUR WEEKEND. Apa rancangan korang? Me? Hari ni ada date dengan future MIL. Nak pergi tengok baju untuk majlis bertandang nanti. Awak-awak doakan ya persiapan majlis saya dipermudahkan ;) Ok awesome follower, sayang korang ketata-ketat. Tinggalkan comment kalau sayang saya juga!