Sila tinggalkan jejak

01 January 2013

New Year; New Job

Salam tahun baru. Moga masih belum terlambat nak ucap selamat tahun baru untuk semua. Apa azam uols tahun ni? Azam tahun lepas tertunai tak? Hehehe.

Sebelum ni Ilan ada cakap kan Ilan dah tak kerja di Cyberjaya lagi. Menetap di Melaka semula bersama family tercinta. And alhamdulillah, berita baik yang nak dikongsi bersama adalah Ilan dah dapat kerja baru. Alhamdulillah. Maybe memang rezeki sebelum bernikah ni. Terima kasih ya Allah.

First week kerja, ya ampun sangat busy. I cant catch up anything. Rasa loser sangat. Rasa nak resign pun ada. Alhamdulillah, sekali lagi Allah permudahkan jalan saya. The second week everything going well. Even busy memang tetap busy. Tapi i can mash up well with other staff. Doakan yang terbaik untuk Ilan k!



Esok kerja semula. Tapi Khamis Ilan cuti lagi! Heee. Nak pergi buat HIV test. Harap berjalan lancar la urusan hari Khamis tu.

 

My pre-wedding photoshoot - Theme : Colour Fighting

Hi people! Hari ni cuti sempena tahun baru 2013. So banyak kelapangan untuk meng-update blog cik Ilan ni. So ni la hasil pre-wedding haritu. Shoot by Kaki5photo;our official photographer (OP) untuk majlis bertandang di rumah hubby nanti. Rumah Ilan pula OP kawan abang Ilan. Abang Aril from Kamerakahwin. Kalau tak memang Ilan ambil Kaki5photo juga sebab service dorang best gila! So uols layan je la gambar-gambar pre-wedding Ilan ni..


 

The cardsss has been sent out!

Salam semua.. Rasa dah lama tak post entri baru maaf ya! Busy dengan persiapan W-day katenye. Oh! hahaha. So Sabtu hari tu, Ilan pun pergi la poskan kad2 jemputan untuk kawan-kawan yang bagi alamat. Harap-harap semua dapat datang. Sedih juga pada yang cakap tak dapat datang. Tapi nak buat macamana, masing2 ada perihal masing-masing. Kita faham -___-


So untuk semua pembaca blog, yang kena atau pun tak kenal, Ilan nak juga jemput. Ini bukan ajak2 ayam tau, ini SERIUS. Kalau ada kelapangan, or kebetulan anda ber-outstation di Melaka; jemput datang. Datang makan je. Hadiah-hadiah xperlu. Kalau ada tu bonus la :)


Wassalam. XOXO <-- tiru style Dian dalam IAD!