Sila tinggalkan jejak

04 August 2014

Tarikh penting dalam hidupku

Assalammualaikum reader..

Selamat hari raya aidilfitri Ilan ucapkan pada semua. Hmm sambil basuh pinggan tadi terfikir nak update blog. Hih.

Hubby kerja replace orang. Night shift pulak. Sunyi la saya malam ini. Sofea dah tidur. So boleh lah mama update blog kejap. Hih.

Bila fikir balik , sekejap je masa berlalu. Sofea dah nak masuk 9 bulan dah. Mari kita imbau kembali kronologi perkenalan Ilan dengan si suami tercinta.

1999 - Kenal each other
29/06/2007 - Declair couple
14/1/2012 - Bertunang
25/1/2013 - Nikah
26/1/2013 - Bersanding
27/1/2013 - Bertandang
29/1/2013 - Honeymoon @Sabah
7/11/2013 - Birthday Hubby
9/11/2013 - Due date Sofea
10/11/2013 - 3.54pm lahirnya penyeri dunia kami Nur Alya Sofea

Sesungguhnya kehidupan berkeluarga ni sangat indah walaupun mencabar. Aku sangat bersyukur atas kurniaan Allah swt.

18 July 2014

Mama Sofea

Assalammualaikum w.b.t

Lama yang amat Ilan tinggalkan blog ni. Kenapa eh.

Bila dah jadi Mama Sofea ni kehidupan berubah 100%. Tak percaya? Tanya la mommy kat luar tu.

Rindu sangat nak ketuk keyboard nal post pasal macam-macam. Tapi at last jadi draft. Hihih.

In sha allah, lepas ni Ilan akan teruskan perjuangan sebagai blogger kembali. Tunggu....