Sila tinggalkan jejak

25 May 2012

kursus kahwin 26/05/2012 - 27/05/2012

Happy Friday uols!

Ok curi-curi update blog kat office. Cuti sekolah dah start. Apa plan adik-adik yang bercuti tu? Kalau free singgah-singgah lah ke sini. Drop satu dua komen. Hihik.

Esok, Ilan and hubby akan menghadiri kursus kahwin di Majlis Agama Islam Melaka. Bayaran RM80.00 seorang selama 2 hari (: Alhamdulillah. Semoga berjalan lancar lah hendaknya. Kepada yang nak ambil tu, silakan. Dan pastikan 'booking' awal ya. Hubby booked for us last two months i guest. Always full-house. Ramai nak kahwin giteww.

Minggu ni saja, 4 orang kawan Ilan melangsungkan majlis perkahwinan mereka and Ilan pula ada kursus. So how, terpaksa pergi salah satu :( but doa Ilan untuk kawan-kawan. Semoga beroleh perkahwinan yang diberkati. InsyaAllah.

Ok. Cukup kot mumbling pagi-pagi ni. Bye.

Lots of loves,

01 May 2012

The Avengers : Review sikit je


Siapa belum tengok The Avengers? Me? Done watching last Saturday with hubby! Tak nak lah review lebih-lebih nanti tak feel kau orang nak tengok. Tapi memang best! Five star ok! Btw, masa nak booking online i never book for 3D #mahal Clicked for 2D one. Unfortunately full ok. Maybe sebab Saturday. Then got some more tickets for normal one. Haven't mention 3D or 2D. So, wondering what's the diff right betweeen 2D and the normal one. So far, yang 2D tu lebih kurang je dengan yang without 2D tu. Just the 2D one gambar lebih sharp and clear sikit. Macam tengok tv HD la. Since 2D full, layan je yang normal. murah rm1 dari 2D. hihik. The Avangers memang best. Handsome pulak Captain America tu kan!