Sila tinggalkan jejak

08 November 2011

seven eleven

7th November adalah birthday my hubby. Tahun ni, belum sempat celebrate lagi. Hadiah pun tak bagi lagi, beli pun tak lagi. Hari tu dah tanya nak apa; dia jawab "iphone". Tenggss. #terkena

Susah betul nak pilih hadiah untuk si lelaki ni kan. Semua yang orang suggest Ilan dah pernah bagi. So, macam mana? Tanya dia pun, jawapan tak memberansangkan.

Apa pun Happy Birthday untuk hubby. Dah 24 tahun dah dia. Tak lama lagi dah ;) #Berduabersatu


1 orang bisik-bisik:

ikafantasi said...

Bg kasih dan sayang je.hehehe.anyway thanx 4 d wishes hr 2.aku ada msg ko mintak almt rasenye,tp xsure ko reply ke,org 2 kate slh no.hehe..bile nk kawin?aku ada tgk pic kita phoache *betulke eja* kt fb fika.so shuweet..