Sila tinggalkan jejak

01 January 2013

New Year; New Job

Salam tahun baru. Moga masih belum terlambat nak ucap selamat tahun baru untuk semua. Apa azam uols tahun ni? Azam tahun lepas tertunai tak? Hehehe.

Sebelum ni Ilan ada cakap kan Ilan dah tak kerja di Cyberjaya lagi. Menetap di Melaka semula bersama family tercinta. And alhamdulillah, berita baik yang nak dikongsi bersama adalah Ilan dah dapat kerja baru. Alhamdulillah. Maybe memang rezeki sebelum bernikah ni. Terima kasih ya Allah.

First week kerja, ya ampun sangat busy. I cant catch up anything. Rasa loser sangat. Rasa nak resign pun ada. Alhamdulillah, sekali lagi Allah permudahkan jalan saya. The second week everything going well. Even busy memang tetap busy. Tapi i can mash up well with other staff. Doakan yang terbaik untuk Ilan k!



Esok kerja semula. Tapi Khamis Ilan cuti lagi! Heee. Nak pergi buat HIV test. Harap berjalan lancar la urusan hari Khamis tu.

 

0 orang bisik-bisik: