Sila tinggalkan jejak

04 August 2013

A mommy to-be; 26weeks

As-salam,

Entri kedua untuk malam ni. Sekarang tengah rancak survey set berpantang. Sementara ada masa. Barang baby satu pun tak beli lagi. Sebab belum confirm gegirl ke boboy. So survey set berpatang je lah dulu. Mula-mula tak sedar pun keperluan barang-barang ni. Sampai mak ingatkan.

Antara 3

1) Nona Roguy
2) Tanamera
3) Amway

 Blog-hopping la dari semalam and discuss dengan my SIL, we decide to use set berpantang Amway. Less than RM300 and boleh consume until 44days. Mula-mula da decide nak beli Tanamera, tapi tak jadi sebab set Tanamera tak leh tahan sampai habis pantang which is 44days.

Disebabkan terlalu terpengaruh dengan review pasal Tanamera, Ilan beli loose pack, ada a few barang yang nak consume sebelum bersalin. Harap boleh permudahkan proses bersalin nanti. Semalam dah beli online, tunggu Tanamera respond je. It costs me about RM112 for 5 items. Ok la kan. Hehe tak sabar tunggu parcel sampai. Next month online purchase set Amway pula.

Pic credit to hartinipunyerblog















2 orang bisik-bisik:

bintang hati said...

tahniah ..M2b .. hhihi

h a r t i n i said...

sape2 nk order set bersalin amway leh contact saya..

013-9027002 - watsap/sms

http://hartinipunyerblog.blogspot.com/2013/02/set-bersalin-amway-tropical-herbs.html