Sila tinggalkan jejak

22 July 2011

malaysia vs chelsea

yesterday, 21st July me, hubby and friends pergi tengok malaysia vs chelsea at stadium nasional bukit jalil. decided to treat him since he's one of chelsea's hard-die fan kipas susah mati even me myself bukan chelsea BIG fan tapi boleh ter-over excited bila tengok Lampard and Drogba! **pengsan**

Lampard is very cool! this is my very first time watching football match in stadium and its totally enjoyable! tak tahu nak describe macam mana tapi memang seronok tak engat!

Gol keeper Malaysia, Farizal Marlias memang terbaik lah! I dare to say that he's the man of the match yesterday! Bye2 Drogba, helo Farizal ♥♥♥

Mohd Farizal yang berjaya menyelamatkan gawang negara menerusi kecekapannya terutamanya menerusi percubaan Frank Lampard dan Patrick Van Aanholt -myMetro-
Walaupun tewas kepada satu lagi kelab terbaik dunia, Chelsea dengan keputusan 0-1 pada perlawanan persahabatan di Stadium Nasional Bukit Jalil semalam, itu sudah cukup untuk memuaskan hati 84,980 pminat yang hadir memberikan sokongan.-myMetro-
ini dia "Lampard" di hati saya.

Full report from myMetro, Jaringan Kontroversi


2 orang bisik-bisik:

.cik beby. said...

wow , bestnye kak ilan dpt pegy tgok . dgn org tersyg pulak kan . huhuu .semoge berbahagia selalu :)

nadz said...

uih..gurl yg tau analyze bola..rare ni :)
http://nadzmonostone.blogspot.com/