Sila tinggalkan jejak

18 August 2011

Iftar 11/08/11 bersama officemates

Yeaaah hari tu ilan telah men-join kan diri iftar bersama officemate di Red Wok Bangi. Korean Stimboat katanya. Red Wok ni ala-ala Seoul Garden and Tupai-Tupai juga. Seronok gather sama-sama sambil tunggu waktu berbuka ;)





Food? Superb! Buffet only RM33.00 per person. Makan lah banyak mana nak makan. Tapi perut Ilan kecik je. So cepat kenyang. Lepas kenyang tu, main masak-masak la seafood yang ada. Seronok.


Panas? Yess memang panas. As my collaeague said, "makan sambil sauna"


1 orang bisik-bisik:

miss farhah said...

best nya iftar dengan ofismates. :)
bila ofismate sy nak ajak iftar ni. hehe.