Sila tinggalkan jejak

07 May 2011

sayang anda!

hello dear blogger, just a quick entry since got lots of things to do. Sekarang ni pun ada di Seremban, helping out my cousin for her wedding preparation this June and since i'm staying in seri kembangan with no internet access, so macam terhad sikit nak ber-entri. pffft kat office je la ada internet. baru masuk kerja boleh la layan internet. dah busy nanti tak tahu la macam mana.

so, mana-mana yang drop comments, insyaAllah during free time WITH internet access, ilan akan balas dan GEGARRRR blog kau orang balik k. PROMISE with love.

hows my new job? seems tough! colleague said "GOOD LUCK" sebab ilan kena jaga account for several countries. i'm handling SKF account. any other account like Fonterra jaga one country like New Zealand account only. So what you expect? Few several account with few different steps. Dang! But i haven't start anything yet. This Monday baru start since my trainer cuti last few days. so wish me LUCK people.


8 orang bisik-bisik:

irene_shane said...

sayang ilan juge..........

Munirah said...

fush..gud luck with works. ni yang nak jd student je ni.

irene_shane said...

hello..

accept this award for you..

http://arinejovynell.blogspot.com/2011/05/yeahhh.html

nur dhiya' aida said...

all the best with your works ! enjoy it ^^

Lulu caldina said...

ok..gud luck...ngee

MiSzy DiaN said...

wow.. ilan.. buat account yaa?
take care yaa..

FAZLINA AZIZ said...

pakai la broadband,hihi.
singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
http://expire-date.blogspot.com/

blogshop :
http://old-stuffresale.blogspot.com/

THANK YOU !!!

Salimah Ismail said...

wah. tugasan yang mencabar~all the best :)

http://callmynamesally.blogspot.com