Sila tinggalkan jejak

02 December 2012

Cop mohor

Assalammualaikum, Al-kisah rubberstamp untuk wedding nanti, Ilan pun dah design awal-awal. After googl-ing few ideas, then adaptasikan menjadi Ilan punya version. So first design come out with this.

Then Ilan pun pergi kedai yang boleh buat rubberstamp bentuk-bentuk ni. Bila sampai, abang tu tanya. "Gambar dalam format apa?" Ilan jawab "Err, JPG" terus si abang jawab "JPG tak boleh dik, kita terima format AI sahaja" Satu kerja pula Ilan balik, download AI and create a new one. Terpaksa ambil font lain yang ada dalam AI. So second design macam ni.
Tak kesah la, janji ada burung-burung tu. Ok dah boleh send balik ke kedai. Moga-moga berhasil! Amin!

0 orang bisik-bisik: