Sila tinggalkan jejak

30 October 2012

Teaser : Hantaran

Hi reader, tq for keep on reading, plus keep on 'menyinggah' di sini.

Lagi persiapan hari 'besar'. Untuk meminimakan bajet untuk hantaran, maka hiasan dulang hantaran tu Ilan buat sendiri. DIY gitew.

Simple je. Dulu kerja butik pengantin katenye. 2 years back. Sekarang, skill pun dah kurang. Nak gentel ball ribbon pun tangan dah kelu. So Ilan buat ala kadar je la apa yang mampu. Hiasan dulang hantaran pihak lelaki pun Ilan yang buatkan. Tolong bakal suami la uolss. Hihik.


Ok hantaran dari pihak Ilan untuk Hubby. Theme : Pink&Blue. Teaser je ni, ribbon tu Ilan akan ganti dengan Lace Ribbon warna Pink.


Yang ini dari Hubby untuk Ilan. Theme : Purple. Simple je kan. Hantaran bajet namanya. Jangan tak percaya, hantaran Hubby tu Ilan buat 7dulang, approximately RM50 je. Alhamdulillah. 60% completed.

3 orang bisik-bisik:

Nory Zoulkefle said...

cantekk....wahhh boleh berjimat lebih kalau pndai buat sndiri kan...=)

ilanilyana said...

ok la nory, jimat sikit dari tempah or sewa :)

cik mah said...

suka...warna purple...cntik...