Sila tinggalkan jejak

24 January 2012

E-day : Part 2

Hi people,

So sambungan kepada part 1, yang agak ringkas. Berbalik kepada preparation. Tak tahu la nak cerita apa, sebab Ilan relax je masa nak tunang ni. Semua Ilan cari dekat facebook. And booking via phone. Kanopi, siap ber-sms lagi. Hantarans pun Ilan siapkan dlm masa sehari, a day before 14Januari. That's why Ilan rasa majlis Ilan simple. Cuma door-gift je la Ilan buat sikit-sikit. Sebab kerjanya agak rumit.
  • Kanopi - Kanopi Melaka (Mereka ni sporting plus reasonable price)
  • MUA & Mini Pelamin - Aisya Zulaikha Make UP (Adik Aisya yang friendly and workaholic)
  • Hantarans - Sirih, Chocolates, Buah, Manisan, Telur Masin, Kek (Kak Dila), Cupcake (Sponsored by cousin tersayang; Sarah)
  • Photographer - Abang Apih (Upah, belanja makan ikan bakar)
  • Katerings - Mak Tersayang
  • Berkat Jemaah Surau - Mak sediakan hehe
Hehe tu je la kot, simple. Calling2 je, settle. Yang pening nya majlis kahwin nanti, tak tahu nak ambil MUA mana. Tunang ni boleh la main tangkap muat je.

Bonda tersayang

3 orang bisik-bisik:

ikafantasi said...

ilan..
congratz..dah jadi tunang orang ye..xlame la tu..jadi wife pulak

Ain Dzaya said...

hepy eday dear..mesti ta sabar nak jadi wife kan..

ikafantasi said...

anda di tag 'BEST PHOTO CONTEST'