Sila tinggalkan jejak

19 January 2012

E-day : Review

Dear Blogger,

E-day review???? Yes! I'm not joking. Bukan movie je ada review ok, bertunang pun nak review jugak. Opss! Upon request ok. So, as sharing is caring, boleh lah nak cerita serba sedikit kan. Majlis Ilan pun tak perfect sangat. Biasalah mesti ada kekurangan here and there. Tapi yang penting, Ilan dah pun jadi selamat jadi tunangan orang. **Tak leh poye-poye lagi.


So, dear friend; Nana entri ni dan few coming entries are dedicated special for you. And thank you for those who still lalu membaca blog Ilan ni. Jarang hapdet. Sorry sangat.



1 orang bisik-bisik:

Nafardz said...

hik3. thanks.
i mati kutu ni nak usha sorang2 kat mlake ni.
my bf xleh turun mlake. sedih2