Sila tinggalkan jejak

24 January 2012

The Hantarans

Hantarans berasaskan makanan je. Simple dan jimat. Hantaran kahwin Hubby dah mintak SLR. Camno? Tengok la macam mana nanti. Kena manage duit betul2. Honeymoon lagi. Uh! Takpe banyak masa lagi sedapkan hati haha. Ada Orang tanya Ilan, apa perasaan selepas bertunang. Ilan jawab; sama je. Takde beza pun. Nak jawab makin sayang macam cliche je. Haha.

Dari Ilan Cake, Telur Masin, Chocolates
Dari Ilan juga, Cupcake, Manisan, Buah-buahan dan Sirih
Dari Incek Tunang, Cincin, Separuh Wang Hantaran, Sirih, Buah-buahan dan Cake.
Orang kata time tunang ni darah manis, betul ke? For me, depends on individu tu sendiri. Kalau terlalu pikir darah manis  tu, susah la. Psychology sebenarnya.

4 orang bisik-bisik:

saharinasaharudin said...

selamat bertunang :) sedappnye hntran tuu.ada cake :)

ikafantasi said...

ilan, u dah cun..xyah la pakai mak andam..hehehe..
hari tu aku pakai Jazz Ilham..dia lelaki*..tapi dia ada pekerja girls gak..dengan dia ok..dia ikut bajet kita.nak baju baru pon boleh, tp harga naik sikit..tapi senang keja dgn dia.office dia kat umbai.tau x on d way masuk ikan bakar terapung, dia kedai sederet depan tu la..sebelah kedai kad kawen..
ni contact number :
Bang Jazz- 0127684768

Nafardz said...

aah.. dr cite kamu nampak simple je.
tp in the end puas hati da kn.. hehe

ikafantasi said...

awak, sy nak mintak tlg awak boleh??(nak mintak tlg kena sopan)..
sy ada butik on9..baaaaaaru je buat xsampai seminggu kot..so nak mintak tlg awak promote ckit kat blog awak blh??hehehe..wat 1 entry je..simple pon xpe..leh x ilan oii..ke kena fee?hehe..