Sila tinggalkan jejak

12 October 2012

Campur Tangan JIN di Malam Pengantin

Salam mahabbah untuk semua ;)

Semalam keluar jalan-jalan dengan Hubby. Pergi SOGO beli barang hantaran, cari baju nikah kat jalan TAR then balik Melaka singgah AEON beli barang lagi. So sampai rumah Ilan dah lembik-kepenatan, mata dah rabak. Tidur je ingat. Hari ni baru mampu belek buku ni.

Grab 3 buku. One of them is;


















mengandungi kaedah melindungi kedua pasangan pengantin dari serangan sihir, hasad dan 'ain. Sewaktu kita bernikah, mungkin ada orang lain yang tidak suka dengan pernikahan kita atau merasa dengki dengan kita. Mereka boleh melancarkan serangan dalam bentuk sihir, hasad atau pun 'ain; meminta pertolongan jin untuk merosakkan kebahagiaan kita. Buku ni mengupas bagaimana cara untuk mengatasi ancaman seperti di atas.

Nanti dah habis baca, Ilan share some infos ok ;) Hubby tanya, 'ain tu apa. Emm Ilan pun tak pasti. Rupanya 'ain itu adalah sihir mata.

0 orang bisik-bisik: