Sila tinggalkan jejak

14 October 2012

Teaser : Wedding Shoes

Hi reader!

Teaser je! kasut resepsi nanti. Gedik kan! Auuuw. Seksi tak. Hewhew. 5inch uols. Tapi tetap tak mampu berdiri sama tinggi dengan Hubby. Grrr.


Masa beli ni main ambil je sebab time tu dah penat and tak larat nak pusing-pusing lagi. So, mana yang nampak ok tu terus ambil. Design simple, sebab lepas kahwin boleh buat pakai pergi kenduri kahwin orang lain pulak. Hihihi :) So tak membazirkan.


6 orang bisik-bisik:

ciksusu said...

cantik!! ;)

Cik Awin said...

tu dia...5 inci ? gerunnya... ;)

orked violet said...

mak aihh..tinggi nye!!!

sya kaLaw pkai aLamatnye Sya Lg tinggi dr tunang Sya kot.hehehe

cantek2!ksLEr bLeh masok sume kan..

ilanilyana said...

cik susu : mekasih, kite main rembat je ni. mls da nk memilih sgt. design simple.
oked : hihik sama la dgn kakak ipar kite sanding, heel tinggi jadi lagi tinggi dr abang
awin : dgar mcm tinggi kan. tapi bila pakai stable je rasa. maybe sbb ada platform tu kot.

bintanghati said...

cantik lorr.. tgi tu ok la, tp mmg tgi..
xpe utk majlis gak kan...

Nory Zoulkefle said...

wow....gojesssnyer...

salam kenal..