Sila tinggalkan jejak

05 October 2012

I'm officially a proud temporary housewife

Salam Jumaat uolss,

Maaf lama hilang. Busy dengan macam-macam urusan. Maka hari ni genap lah 5 hari Ilan sebagai fulltime housewife gitu. Kenapa? Why i'm leaving my previous co. ? OH! Tunggu next entry.

By the way, mintak maaf banyak-banyak dekat reader yang post comment di entry ini. Interview- AEON Jusco Maaf sangat-sangat ya. Sebab baru hari ni baca and baru nak reply. Maybe uolss da pun attend that interview. InsyaAllah dapat la tu. No worries.

So sekarang ni Ilan pun dah jadi job hunter again. Tapi kali ni hanya dalam Melaka sahaja. Maka peluang tu jadi makin sikit la kan. Apa pun mintak Allah permudahkan jalan Ilan. InshaAllah. Doa-doakan ye.


0 orang bisik-bisik: