Sila tinggalkan jejak

31 December 2010

10 things i hate about him

as 2010 comes to an end, it is time to look back and preparing any improvement for 2011. saya. dan kamu juga. lets start with, 10 things i hate about him. cekidaud (:

1) selalu lambat (dating lambat, pergi kerja lambat, balik kerja lambat, pick
up me after work lambat, makan lambat, semua nak lambat)

2) menolong 'orang' yang tidak sepatutnya

3) kuat tidur. (kalau dah tidur, bom meletup pun tak sedar)and always overslept. bukan manusia normal

4) susah nak pick up calls. kalah yang berhormat mengabaikan handphone ibarat mengabaikan saya (:

5) selalu ber-kau aku bila marah (rawk tak?)

6) selalu buat bende yang mencurigakan lu bikin hati wa tak senang

7) bercerita sambil drive sambil tangan buat2 gaya. lepas steering pulak.

8) kalau sms-ing, few words macam takde modal. tapi bila jumpa, bercerita
tak hengat!

9) bila kau tak disampingku.

10) but mostly i hate the way i dont hate him. not even close, not even a little bit and not even at all (:

haha. its totally hard for me to list-down the hates. SELALU LAMBAT. wondering how can i improve this on him. as mom said "kalau nak keluar dengan boboy, nak keluar pukul 6 kena cakap pukul 5. kasi awal satu jam" see! mak pun dah imune. but trust me, if i ask him to list 10 things he hates about me, it will be more than 10! i bet u!

1 orang bisik-bisik:

shiNiNg Sooo BriGhT said...

same goes like me...
llki nie prangai smua sme jew kot..
(certain la, especially bab tido)
haish~