Sila tinggalkan jejak

19 December 2010

just for fun

woot woot as my title just for fun, i do manage a page in my facebook also just for fun. but tak sangka pulak dapat sambutan agak menggalakkan (: thanks korang. actually the idea comes when i feel amaze with people who able to maintain their relationship until mariage. kagum lah so i do create the page. suka-suka lah. ikot kan banyak page-page mengarut kat facebook. biaq p la depa, fb depa there's must be some reason why they do create a page. am i right? haha

for me, frankly speaking, it not that easy to maintain a couple years relationship with your someone and its not tt easy getting married. huh! haha. like i said, we have to think before making any decision. marriage is so serious! haha. its about whole years in your life.

as one of my colleagues said, "dont u ever getting married when u'r not ready" sound serious meh. hehe. she's a mother of two kids. she always told me about life, responsibility, happiness as we're keep in sharing lots of stories everyday.

ooop jauh menyimpang dah. then peeps, check it out ;)

jeng jeng jeng


here it issss


blogger, feel free to visit ya


1 orang bisik-bisik:

Nana Sanusi said...

apepon, apa ada pada number.. yg penting apa ada dalam hati n jiwa, ada kesetiaan or tak.. ada kesanggupan tuk bersusah n senang or tak, bukan.. ;-)

turn to 4th year on november 2010..

number hanyala number.. kadang2 bile terlalu terikat pada number, kite cube tuk maintain n teruskan sampailah number terbanyak kite leh kumpul sampai kite lupe yg sebenarnye dalam ati kite..

apepon, proses mengenali pasangan before kahwin sgt penting, ade mek mase sebulan / kurang dari tu n ade yg mek bertahun2 tuk kenal pasangan..

apepon, aku kagum pada couple yg bercouple bertahun2 n kahwin.. i'll do like ur page.. ;-D