Sila tinggalkan jejak

27 December 2010

selesai sudah

'bala' dah pergi. haha. semua nya atas rasa sabar. even handphone dah hancur aku kerjakan. hehe. after working, hubby jemput depan office. at first, xtahu macamana nak berdepan dengan dia. then pergi bank. withdraw some money. get some new phone. cheap one! haha

1st mobile shop. punya lah sombong. hubby pergi toilet tt time. trus aku blah. n waiting for him at one side. bile dia sampai "eh nape ni?" bile tengok aku boleh nangis macam budak kecil kat shopping mall. urrrgh haha. dia pon bagi handkerchief dia. lap air mata tu. i do answering his question just now "promoter tu serve orang macam kita ni xda duit. Mentang lah kita nak beli handphone murah je" kenapa lah aku nangis frust sangat. kenapa la ada promoter with no manners camtu. urgh

then hubby suggest pergi another place. drive away about 15 minutes. then sampai. tuju at one shop. promoter dia sweet je. n the price totally cheaper than previous shop. hah! just grab one!

hope everything will be fine forever. sekali sekala mmg lah berombak. hehe thanks to my dear cik oked chokelat for her advise. matang sekali (: jauh berbeza dengan mentality aku yang childish and entah pape ni

and last but not least, tomorrow will be the day i've waiting for! hoye! its salary day! hoye!

ok peeps. gnite and have a nice dream (malam tadi aku mimpi 30 days of nights owwww)

6 orang bisik-bisik:

Nurul Jannah Muhamad Ali said...

mimpi filem tu ag?
uma ko black out lg ke?
ahaha

il ya na said...

tu la weh. haha nape tah. meaning aku sgt menjiwai cite tu. hehehe

Nurul Jannah Muhamad Ali said...

Len kali cite anto tgok skali je.
hehe

il ya na said...

eh ako tgok 2 kali eh? 1st ng korg pastu ng boy eh? aku dah xhengat la. tapi mmg scari ar cite tu norrkk mak xsuke

Nurul Jannah Muhamad Ali said...

pe lak. 1st tgok ngan aku n ...... (esyard ke nurol? xhengat.. esyard kot~~~)

2nd ngn kwn2 ko kt mlake.. balik uma ko terus blckout..then tepon ayah ko suh balik.

jeng jeng... alamak..aku ingat laaaaa

il ya na said...

tapi mcm ad tgok ng boy je. mungkinkah aku tgok sampai 3 kali. wah. meaning ad hutang skali lagi mimpi. oh no!!