Sila tinggalkan jejak

04 February 2011

malangnya

3.30 a.m, masih berkeletak-keletuk dengan keyboard. ok saja-saja nak buat entry sebab tak boleh tidur. macam biasa, saya nak update pasal movie yang saya tengok semalam. it was "YOGI BEAR" still tak dapat tengok THE GREEN HORNET *frustrated* malangkan? *nodding*

SEMUA HUBBY PUNYA PASAL. JANJI 5.30 P.M TAPI DATANG 6.30 P.M. TAK MARAH PUN! HA'AH TAK MARAH PUN! DAH IMUNE KOT!

ok so dengan tidak semena-menanya (canggih tak ayat) kami pun tengok "YOGI BEAR" kalau nak tahu semua yang masuk panggung mostly parent and their kids. kira we both je la yang datang berdua. saya pun buat-buat comel je la kena tengok cartoon!

and hari saya tak malang sangat ok! tak tahu la kenapa semua movie yang saya tengok mesti best. haha. YOGI BEAR best la. cuma pelik why the promotion is quite flat. kenapa best? ok just imagine, i started to laugh from the very start till the end of the show. cant u imagine tt? urrgh YOGI is so freaking cute, naughty and trying hard to-be-good even always spoiling everything. actually its not a cartoon but animation movie. whoaa

ok last day FASTER i give 4.5 star.
and YOGI BEAR i give 4 star.

chill!


0 orang bisik-bisik: