Sila tinggalkan jejak

15 February 2011

Memiliki Kulit Yang Cantik

Memiliki kulit yang caantik itu idaman setiap wanita. Saya juga! Pimples and scars. Urrgh. Tak suka ok! Tapi sekarang, Alhamdulillah, my skin recover slowly. After 2months taking collagen drink.

ok bukan nak show-off kata kulit saya halus mulus, tak. memang tak lah. tapi sekurang-kurangnya after taking this drink, parut-parut cela hilang. saya suka sangat ok! so nak share la dengan kau orang. hee kalau nak tahu khasiat collagen baca entri ini.

ok nak cerita produk collagen yang saya ambil, tak kesah la buat iklan free pun sebab saya suka sangat. saya ambil SOY COLLAGEN. hasil boleh nampak selepas 2bulan. itu saya. maybe it depends on kulit juga. nama pun SOY COLLAGEN, so for sure rasa tu rasa susu soya. saya ambil as breakfast before pergi kerja. tapi, BFF saya cakap supposely, ambil before tidur, sebab waktu kita tidur, kulit kita bekerja.

ok sebab BFF saya ni kurang rajin nak update blog dia, so, saya mewakili dia share experience dia dengan collagen drink. hasil dia boleh nampak dalam masa dua minggu sahaja. but it still depends on jenis kulit ok. collagen drink dia rasa orange! dia ambil DRII, formula dr.rozmey ok! dan sekarang sudah menjadi pengedar berdaftar dan sah! more info boleh tanya wan izyan ok ;) sebarang persoalan PASTI dilayan melainkan kau orang merepek-repek. confirm dia BLOCK! haha.

yeaah itu lah keseronokan kami. kepuasan kami. hehe. seronok bila kawan-kawan tanya "eh pakai produk apa sekarang, kulit dah cantik" "eh, dulu banyak parut, pakai apa sekarang" *blushing*

p/s : pastikan anda tidak alah soya sebelum ber-collagen

8 orang bisik-bisik:

OKEdChokelaT said...

haha..aku la salah swg tgr kulit ko bseri2 kan..seriusly..mmg bkesan...weeee

il ya na said...

@oked haha i like ;) kau dan beberapa orang lagi. hoyeee

Nafardz said...

sile upload pic latest.. :)
after 2 months used collagen..hehe
tahniah!

il ya na said...

ok darling, nanti i upload latest pix. tapi bukan pasal collagen la. iklan free je. xleh pomot lebih2 hehe

yayalya said...

waaa menarik ni...tak payah pakai produk kosmetik.. :)

singgah dr SB

il ya na said...

tapi yaya, kena la juga pakai cleanser, toner and moisturizer. itu basic. but saya guna produk biasa-biasa je.

wan izyan said...

HAHA. i like la. *baru berkesempatan bukak blog.
siap ade cerita aku lg. (tanya apa saja, jagn merepek, nanti kena block) ye. mmg betol. haha. letak nombor tepon aku skali lah. :D

Masturacruz said...

Funny sb beria baca nk tahu more cause sounds interesting bout ur soy collagen but the worst thing is mas x menum soya la pulak.

But if good for skin and body wanna to try it lah! TQ ilan =)