Sila tinggalkan jejak

06 February 2011

saya suka komen entri awak, tapi...

assalammualaikum and bismillahirrahmanirrahim.

ok ini entri untuk semua. untuk blogger la. jujurnya setiap pagi weekends atau PH hari lain kerja oi celik je mata memang saya suka blogwalking. menjamu entri-entri baru anda. dan semestinya lepas membaca keseluruhan entri blog tu saya akan tinggal kan jejak@komen; nak bagitahu owner blog saya baca sampai habis tau entry dia tu! kipas sikit

TAPI pelik. kenapa kau orang suka boh ini barang he?


IDK what the benefit of this kind of word verification etc; avoiding spam? entah! kalau boleh tak payah la. ok? maybe makin kerap saya komen kau orang nanti! kalau nak tahu macam mana nak unable word verification : Settings -> Comments -> Show Word Verification For Comments and klik NO ok.


ok chill ;)

p/s : tapi kalau memang kau orang suka ada word verification tu, tak apa. blog kau orang. bukan blog saya. mana tahu for security purpose ke. wek!

10 orang bisik-bisik:

Deela Ashrawi said...

deela pon tak suke langsung mende alah tuh :)

OKEdChokelaT said...

hahaha..baek bos..xpasan lak aku...almaklumla...baru di dunia blog...

Nana Sanusi | AKUaesthetic said...

awawawawawawawawawa

il ya na said...

@Deela Ashrawi saya pon xsuke jugak!

il ya na said...

@OKEdChokelaT ok good! ada juga faedah buat post ni

il ya na said...

@Nana Sanusi | AKUaesthetic kenapa?

al-humairiey said...

HAHA! mmg makan dalamzzz.....
okea2..saya sudah setting..
tak perasan plak bende uh...:)
btw, thankz....>..<

bun said...

em,betul2

kadang-kadang tue die lambat loading

tak kuar gambar

dah takleh nak komen

il ya na said...

@al-humairiey eh jgn la mkn dlm. mkn luar je k. hehehe. just sharing. sharing is sexy ok xoxo.

il ya na said...

@bun thanx follow me (mcm nama bedak kan)