Sila tinggalkan jejak

24 January 2011

assignment

heiii i thought after graduating i wont involve in any assignment anymore. haha ok hari ni 1st day kerja after two day rest dah dapat assignment. mencabar pulak tu. my colleague; sha asked me a favor. creating a birthday card for her someone. ok layan je la.

skali bile bagi bahan-bahan, nah! ini bukan birthday kad oi. ini birthday board. kenapa tak bagi card board lagi besar? haha. memang tak nak macam-macam lah dia ni kan. bf i pon i xbagi birthday kad besau cenggini.

alahaii sha comel sangat. tak sabar nak jahanam kan kadbod ni

banyak betul ramuan, macam-macam jenis paper yang aku sendiri pon xpenah jumpe ;)


kite memang suka buat kerja-kerja ni semua. hehe. sebab selalu bosan sorang-sorang kat rumah. kalau nak tempah boleh la call talian hotline kite 22122 wek!

0 orang bisik-bisik: