Sila tinggalkan jejak

24 January 2011

blogger or blogging makin popular

ok siapa dengar hot.fm pagi ni? ok masa otw pergi kerja pagi tadi saya dengar hot.fm. a.m crew cerita pasal BLOGGER ok (: "Tabiat Blogging"! ok katanya blogger boleh jana belasan ribu ringgit monthly kalau ramai follower. macam tu eh?

kenapa saya ada blog? why i have this blog?

untuk menjana ribuan ringgit mungkin sekali tidak. frankly speaking, i'm here just for fun. filling up my day. betul! untuk suka-suka. at first, the main purpose of this blog is to polish up my writting skill. as well as improve my english. but till now, bahasa pun sudah bercampur aduk macam rojak. ta kesah la ek?

apa pun, blogging realli made my day. i enjoy reading people's stories. and i'm happy making new friends here.

untuk glamour jauh sekali. follower pun 26 orang je heee and for me, setiap orang berhak berkata apa saja di blog sendiri. asalkan tidak menyentuh isu-isu sensitif seperti perkauman, politik dan sebagainya. and i'm just a beginner. susah betul nak hasil kan satu entri yang BERKUALITI kan?


0 orang bisik-bisik: