Sila tinggalkan jejak

23 January 2011

contest kami pose comey

dear blogger2 sekalian, meh la join contest amni diary ni. anyone who i tagged, pls join (:

kenapa saya join contest ini? kerana (kena provide slogan la macam biasa) saya banyaaaaak sgt gambar pose yang comey-comey. tapi contest nak satu je. hehehe. lagi satu mana tau dapat rasa pakai iphone pulak lepas ni kan amni? hehehe. ok pada blogger lain yang nak join klik sini

contest kami pose comey.
ok?


ini pose comey saya dan kengkawan i'm in red i miss u ols so much *sigh*

♥♥nadrah razali♥♥nadrah jamaludin♥♥oked chokelat♥♥eiyla honey♥♥
korang di-tagged. join meh!



9 orang bisik-bisik:

amny.. said...

huhuhuh..
thnx join...
goodluck yepp..
(^______________^)

amni da folo sni..

Cikgu Fikri said...

cm kt dpn dataran pahlawan jerk..
huhuhuhu :)

il ya na said...

hehe memang dekat dp pon cikgu fikri. btw thnx following. siap kite terjah blog cikgu plop

Cikgu Fikri said...

mmg org melaka ker?
area mner?
huhuuhuh :)

il ya na said...

melaka kat durian tunggal. tau ke

Nafardz said...

owh! di taggd lg.. hahaa

il ya na said...

wajib join tau hehe

faDiLah Hani bAhTiHar said...

ilan! kene join ke? ko tag dak malas wt ape..hik3x~=P

il ya na said...

joinla. klu rajin. hehe ne tau dpt iphone. leh bagi aku. eh!