Sila tinggalkan jejak

19 January 2011

lagu kami

ok pls jangan annoy dengan tajuk entri (: haha siapa tengok hani semalam? alaa kenapa la storyline makin sedih ni. some sad part tt might make me cry. dah kena prepare sekotak tisu tau! tipu je btw the song is shooo sweet! cinta mati! oh! da jadi lagu kami only certain people know the hidden meaning of lagu kami grrr jangan sweet sangat boleh?



ok rentetan dari lagu di atas, IDK why i'm being so sensitive lately. selalu nangis even small matter. duh! semalam boleh nangis depan hubby sebab stress dengan kerja :( what the fish! kenapa la nangis! malu nye. susah jugak kalau hubby pick up hari-hari after working. kantoi semua problem saya. mesti nak share. mulut ni kenapa tak tahu simpan rahsia gggrrr

ppl, pls pray for me (: semoga Allah permudahkan segala urusan saya setiap hari. amin ya rabbal alamin

semalam adalah kenangan
hari ini adalah kenyataan
esok adalah harapan



0 orang bisik-bisik: