Sila tinggalkan jejak

22 January 2011

mood : rimas

hye people, currently mood is rimas. haha rimas la dengan rambut yang everyday become longer and longer. memang lah kan. xkan duk memendek pula.

sekadar gambar hiasan. tengok dia happy je nak potong rambut

feel like cutting my hair. yes. definitely. rimas gila sekarang. tapi sayang pula. dah lama rambut tak panjang macam sekarang. and tak tahu nak buat style apa. and tak tahu saloon mana best kat melaka ni. dulu duduk shah alam 3 tahun ada satu saloon favo. sampai akak tu pun dah kenal muka ni. borak punya borak rupanya akak tu ada beli rumah area my house kat melaka ni. rumah buat duduk-duduk bila datang melaka. rupa nya akak ni make up pengantin juga.

ok berbalik pada hairstyle. feel like having a short haircut. kemas dan selesa. ok. first choice is
alala comel kan. dulu pernah buat macam ni and hubby cakap 'cute' so macam nak buat balik dwpcrmzq@#$%^. tapi style ni bila panjang dah tak cantik and kena pergi saloon recut balik

haa this one looks more comfortable. short and steady. cute pulak omputeh ni pastu boh highlight sikit kat fringe boleh? haha takmo-takmo. dah tobat


2 orang bisik-bisik:

aka OKEd said...

i choose no.1 la yunk...ang nye muke kecik...sesuai...

il ya na said...

baek. nanti na watttt