Sila tinggalkan jejak

15 January 2011

khurafat

two thumbs up for Syamsul Yusof. ok. as usual, my morning routine; visiting my buddies blog. blog walking here dan sangat teruja lepas baca entri farah! ok saya memang camni on the spot i do text hubby. and we're going for it. yay thanks sayang before tt, i'd watch trailer first. menarik!

"tiada sesiapa yang berhak dan berkuasa ke atas makhluk melainkan Allah subhanahu wa ta'ala"

after watching, any comments? well, gotta say tt am so desperate plus anxious but i couldnt keep my eyes off the screen. u’ve gotta watch this. it starts a little slow but has a good plot and a great ending. and the best thing is, u'll never expect it woud be like this and that. and u'll never expect it comes to the end of the movie. Syamsul u did a great job. btw this is not my last time to watch malay film. filem kita wajah kita der buruk filem kita buruk lah wajah kitamuahaha





7 orang bisik-bisik:

cik narlieza said...

tgk muvi xajak....

il ya na said...

alaa bagi la change sikit. hehehe. seramm kot rasa nak pelok je 'orang' sebelah. muahahaha

Nudz Zalie said...

best sgt ke derr berapa setarr u bagi? ;))

il ya na said...

i bagi 4 star la. hehe

Nudz Zalie said...

i dah tgk!best boleyyyy..haha ending je lah spoil skit..hehe

il ya na said...

yeyyy da tengok eh? seram kan. u bagi berape setar?

Nudz Zalie said...

haha tengok dah!i bagi 4 1/2 starrr boley?hee cuma bila ending dia mcm kurengg sikit..huhu