Sila tinggalkan jejak

23 January 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

ok ini contest ke-3 sejak saya berjinak-jinak dengan contest. semoga angka tiga ni beri tuah! amiin. contest ni senang je. just upload any black and white picture with any moment with ur friends or family. my one dengan classmate uitm dulu. hah! rindu pula kat semua. nak join just klik banner kat bawah ni ok.



ok saya dah follow cik empunya contest.
kalau menang, dengan rm100 saya nak mp3 player nak sumbat telinga hari-hari kat office sambil layan lagu-lagu acoustic (: yay suke-suke lompat-lompat kalau menanglah

eh! picture nye. ni haaa. comel tak we all? nampak saya tak? blakang sikit with shawl. hikhik


kawan-kawan yang di-tagged adalah

lela-lelord
nadrah razali
raihanasanusi
nadrah jamaluddin
plain jane


ok cukup 5. cukup syarat. ilan nak tidur. praying hard tt tomorow will be better than before. no more monday bluesss (:

5 orang bisik-bisik:

apisv2 said...

gudluck;)

Nafardz said...

saye di taggd?
erkkk.. nk kne selongkar sume gmbar la plak..
kne cri yg paling cool.. huhu

il ya na said...

apis: kite da follow
nana: meh la join cyg

EZAN IDMA said...

goodluck :)

siti fatimah said...

salam..hye.tq join ye :) good luck