Sila tinggalkan jejak

01 January 2011

my romantic new year

urrr title macam haram je. hehe. actually lampu bilik rosak. kena tukar mentol tapi hari dah mlm so mak cakap esok je la. malam ni online dan ber-new year dengan table lamp je la. it so romantic. muahaha. tiba-tiba feel terlebih. kalau hubby tau nanti dia cakap "buang tabiat ke apa malam-malam ni"


entah meroyan apa

hari ni keluar dengan hubby. jalan-jalan cari pasal. no-lah. hubby teman saya. looking for _ _ _ _ macam nak tercabut kaki. from one shop to one shop. 1st destination is Jusco Bandaraya. what a lerrr. takde atau we all yang tak jumpa IDK. then drive heading to Mahkota Parade. duh! tiada! and last destination Dataran Pahlawan. this time kitorg 'menapak' je la coz just depan MP je pun. tau la nak alih-alih kereta. melaka ni parking 'like heaven' at DP baru la jumpa menatang tt i'v looking for. menatang yang berjaya wasting my time. terima kasih lah. baru la balik rumah dengan puas hati.

sampai rumah, as usual la. pot pet pot pet with my mom. then celebrating new year atas katil. golek-golek ta boleh tidur. so i decided to hapdet my blog and doing some blog walking memalam buta. macam best pulak. so this post is the outcome. post yang tak berapa nak bermotif. whatever it is, i really wanna wish u guys a happy new year and pray for our victory, success, happiness,etc (: macam wishes masa kat sharodz pulak wek weh ikhlas ni! muax!

0 orang bisik-bisik: