Sila tinggalkan jejak

04 January 2011

pd lagi?

hello dear peeps, i owe u my holiday in PD pictures. dah berhabuk dah album tu. but feel like uploading it now. even macam dah expired, korang layan je la eh. coz since come back from the holiday, dont have so much time and at last i forgot to upload. suddenly teringat bila cik jannah invited me to join my matriculation reunion in PD on few coming weeks. and seriously i dont feel like going. baru je pergi korang. tt's why i choose 'NOT ATTENDING' button. for me if i choose 'MAYBE ATTENDING' is totally consider as not going. ibarat bagi harapan palsu. hehe. but u guys just proceed without me. am fine with tt. and hoping tt you are enjoying your holiday.

our first activity, just me and him. actually nak pergi pasar malam beli jagung for bbq tt night coz one of my friend is vegetarian, tapi saya kan tak boleh tengok layang. ape lagi?

haa this is my layang. lembu terbang! korang ade? haha i still keep it. kenangan la

before having our bbq, we had a surprised birthday cake for my dear friend, sha. lepas tiup lilin, pick out the candle by mouth. kesian sha.

hah! kantoi! bbq ke open burning tu?

so, as a result, nah! chicken wing ke arang? confuse jap. time ni semua pecah perut gelak

hah! kipas elok-elok! datin dah turun padang cekak pinggang ni


and finally, after bersusah payah hidupkan api coz hujan renyai-renyai, after merentungkan wing, after datin turun padang, yeaah siap la ayam-ayaman kami malam ni. tadaaa

hasilnya memang sedap. superb. sbb bbq marinate plus honey and rempah segala.

yang ni kanak-kanak riang merangkap ofismate yang suka sangat email saya everyday. untuk mengganggu konsentrasi saya berkerja!


haha itu je kot. takde lagi gambar menarik. ada pon gambar duk posing tepi batu la. tepi kerusi la. so yesterday. haha. the next day, mandi laut. air masin. takde gambar coz mls nk bwk turun camera (: till then.

muax.

2 orang bisik-bisik:

Nurul Jannah Muhamad Ali said...

Itu lah.. Pd. aku pon bosan..tiap minggu g PD..
tapi kne g coz mawi suh aku carikan penginapan. heee....

Nurasyikin Mokhtar said...

tp best aja aku ngk..hehe