Sila tinggalkan jejak

19 March 2011

"Ada apa dalam beg saya. [PuTri MaLu nak tau]"

segmen yang mcm best sebab last day pon ada update fb gara-gara handbag terlampau. hehe


- Korang suka bawa beg tak? kalau ya, beg apa? : kita suka bawak handbag kita, besar and fleksibel. macam-macam boleh muat peti ais tak bleh la

- Kenapa anda suka bawa beg ke mana-mana? : senang meh, tak perlu nak pegang je hp or purse kat tangan. kalau jatuh ke cicir ke kan susah ;)

- Senaraikan apa sahaja yang ada di salam beg anda. (jujur tau. ) : purse, handphone, balm, make up thingy-lipstick,compact powder,blusher,eye liner, payung, handsfree, and last but not least, pen! tapi plg obvious adalah resit-resit pembelian. hee kantoi suka membazir.

ok cik PuTri MaLu kita dengan tak malu nya dah join segmen awak ;) chill!


3 orang bisik-bisik:

Putri Malu said...

haha.. tong sampah serbaguna tuu.. thankz join.:)

amny.. said...

uhuhu..suka bwak beg duet je...bila bwk hndbeg ni ikot mood...kadang2 kalau kua ngn mmbe suka tumpang je barang..

il ya na said...

putri malu : hehe yeaa i like

amny : ooo beg mmbe amni mesti besar n fleksibel mcm beg ilan hehe