Sila tinggalkan jejak

15 March 2011

yes gaining some more weight!

hello dear people, some people may going crazy gaining weight. but not for me. gaining weight itu berita sangat baik ok ;) tanda hati senang. hidup penuh kasih sayang. mak ayah bagi cukup makan.


ini gambar tadi petang, hubby bawak jalan-jalan. Release tension satu badan! Tengok Rango. Semalam Hikayat Merong Mahawangsa. (malas nak review sebab dah banyak sangat baca review MHH eh HMM)

TAPI, balik rumah tension balik pikir esok kena masuk office lagi. Rasa nak keluar balik marathon wayang lagi. Fortunately, just few days to go. Selamat tinggal AXA *waving*


5 orang bisik-bisik:

wan izyan said...

entri tajuk baik punye. "gaining some more weight" tp cerita pasal wayang. adeh. aku nak baca cerita gaining on weight tuuuuuu.

il ya na said...

haha alah beb, xpayah cecite, tgok gmbar je nmpk aku gemok kan? kan? hehehe. pdhal effect posing. heheh

Cik Michiko said...

waaaah . .. RANGO ! JHONNY DEPP ! super HOT ! ehehhe . . . :) waaah . . bestnye jejalan dengn hubby . . :)
tpi kan wlupun hati seng tai tak increase weight pon . T_T

makin turun je . .

niDa said...

suke gaining weight?? wow!! saya tak suke.. nak kuwwuussshhh!!

il ya na said...

@Cik Michiko yeaaah JohnnyDepp jadi cicak hihihi

@niDa tt's why i ckp, some ppl going crazy gaining weight. but u jgn crazi pulak tau