Sila tinggalkan jejak

23 March 2011

rama-rama masuk rumah


tanda esok ada tetamu, mak yang cakap. rama-rama tu pergi kitchen, then masuk bilik mak, hall and at last landing in my room. kebenarannya, kita tunggu je la. kalau this few coming days ada orang datang, then betul lah analogi mak ;) hebat

hubby cakap ada momok nak datang. lagi ta boleh pakai punya idea. kalau malam ni saya ta boleh tidur nyenyak, siap dia!


4 orang bisik-bisik:

anisyafrina said...

momok nak datang? uisyhhh! ngeri tu... haha~

Nafardz said...

Awak, ada orang nak datang meminang tu... heheee

il ya na said...

@anisyafrina mula2 ngeri dgar, tapi lepas tu gelak plk..hehe

il ya na said...

@Nafardz haha ye meh?