Sila tinggalkan jejak

24 March 2011

sekejapan wall SB huru hara

gara-gara game yang BA anjurkan, sekejapan wall SB huru hara, kalau boleh keluar suara, confirm dah macam pasar. Even saya tak sempat nak join game ni, tapi saya yang sibuk-sibuk cari kan groupmate untuk blogger lain. kepochi

kelakar betul tengok semua kat SB kelam kabut cari partner dalam satu group nak lima orang. gelak sorang-sorang aku malam ni.

paling best ilan dapat cari kan OKED group. kalau ta mesti dia tidur nangis-nangis malam ni. hehehe. ked, ceq kutoq hang ni


tapi kalau tak silap, game BA ni sampai 12 tengah malam je. but then kalau ta sempat HOW? BA extend extend!


8 orang bisik-bisik:

Lelord said...

hahahha apakah? tertinggal ketapi rupanya

OKEdChokelaT said...

hehe..aku sebenarnya nak tdo xjadi tdo sb SB ni ha..kikikiki

il ya na said...

@Lelord haha engat kan org jek tertinggal, kire orang dpt gak le nek ketapi, tapi gerabak blakang skalik! hehe

il ya na said...

@OKEdChokelaT esok albert/carol tanya why u look sleepi today jawab "malam tadi men game BA" haha

aliarosli said...

hhahahahh,tenet terputus tadi
langsung tertinggal

il ya na said...

@aliarosli mcm2 hal tadik klaka btol

MiSzy DiaN said...

ahahaha.. dah pening tgk blogger lain post pasal benda nie.. nak join gak tp tak taw mcm na caranya.. hehe. jadi tukang tengok jak laa nmpk nya.. hehehe

btw..
1st time singgh kt cni.. hehe..

il ya na said...

@MiSzy DiaN me too jadi tkg tgok