Sila tinggalkan jejak

10 March 2011

birthday bukan anniversary pun bukan

alala ini hali hati manyak sinang. macam tak percaya. sampai tak boleh tidur. tak tahu pulak sejak bila hubby pandai buat surprise. sangat selamba and cool. time bagi boleh cakap, "NAH"

NAH!


dapat e72 pulak. biar bukan blackberry, lagi pun kadar ketaksuban pada blackberry dah menyusut sebab bold 1 or even bold 2 takde video call. torch pulak mahal sangat. at last dapat e72. ok la! hubby bagi 3310 pun sayang suka, inikan pulak ;) eleyhh

dapat perfume pulak. mak cakap "adik busuk kot, sebab tu dapat perfume" arrrr? statement apa tu mak? choc tu saya beli sendiri je actually nak makan2 lam kete, tapi sebab jim alif kap nun dengan GPS dalam hp ni, balik rumah pun pakai GPS tu gedik gila sampai lupa nak telan choc tu. lagi pun sebelum tu dah kenyang telan the best pizza ever.


so, hari ni sumpah penat gila, balik kerja pergi ber-dating pulak dengan encik hubby. macam nak terbarai tulang-tulang kat badan ni since 2 minggu kerja non-stop. and maybe minggu ni minggu ke-tiga. dah macam minah kilang pulak rasa oi. kerja tak tentu arah ni!

nak resign boleh? btw i'm waiting an interview appointment with Hewlett Packard. and pls people, pray for me (muka begging) pls..pls.. i really hope for tt and at least be short-listed for the interview.

ok sayangs, got to go. nanti update lagi ;) sekarang sangat busy! i hate my hustle bustle life!

0 orang bisik-bisik: