Sila tinggalkan jejak

21 March 2011

in a relationship with


hello blogger-blogger yg disanjungi lagi dihormati, ilan nak tanya la pendapat hangpa semua ni apa guna or function facebook create info status dekat FB tu. Sebelum tu ilan nak minta ampun banyak-banyak sebab entri ni memang tiada kaitan langsung dengan mana-mana sahabat atau saudara blogger sekalian ok.

ok straight to the point, kau orang rasa logik ke kalau sorang girl dah nampak dengan jelas, sudah terang lagi bersuluh! ilan in a relationship with dot dot dot, tapi masih lagi nak cuba-cuba nasib ;) nak test market la orang cakap. TAPI kau tu perempuan. kalau lelaki buat perangai macam tu, flirt tak tentu arah tu ok la dia lelaki. memang suka test market. tapi kau tu PEREMPUAN! hais serious aku malu bagi pihak perempuan macam ni. kesian pun ada. sampai call ilan. haiss. nasib mood ilan ok. kalau tak kena bahasa la

tak tahu nak cakap macam mana lagi. apa pun ilan doa satu hari dia dapat nilai dan muhasabah diri balik. betul ke apa yang dia buat sekarang ni.

satu impian saya; sitting on the dais with my abdillah. ameen.


8 orang bisik-bisik:

broSENZA~ said...

stylo beb,, ppuan test market,, cam member ko sorang tu gak~ hahahahaa..

Nana Sanusi | AKUaesthetic said...

hmm.. dunia ni macam2 orang..ade yang paham bahasa n ade yg tak paham bahsa.. sabo jela cik ilan k..huhuu

Nafardz said...

ade gk org camtu?? erk! ntah ape yg dilihat ~

ikafantasi said...

ilan, contact atie mardiati x?dia nak kawin dah ke??heheh

il ya na said...

@broSENZA~ haha tak bek ko mal cakap cmtu aku repot nanti br tau

il ya na said...

@Nana Sanusi | AKUaesthetic insyaAllah na, Allah sentiasa bersama orang2 teraniaya. Ameen

il ya na said...

@Nafardz yg dilihat cuma kebahagiaan diri sendiri je..aku rasa la. kalau nak tepat lagi t aku tanya dia. haha

il ya na said...

@ikafantasi contact no xde, tapi ada fb dia, hari tu dia tunang. kahwin nya xtahu bila. tapi dah xlama dah. once she grad trus kahwin rasanya.