Sila tinggalkan jejak

20 March 2011

happy

lalala nyanyi-nyanyi macam sinchan. happy hari ni dapat buku baru hubby belikan. even buku yang aku nanti-nanti kan "A Doctor In The House: Memoirs of Tun Dr. Mahathir Mohamad" belum kesampaian lagi nak beli.

tengok muka happy ni


nak di jadi kan cerita, MPH buat offer 10% discount for selected book and ada jugak la novel-novel yang murah-murah, malay ada english novel pun ada. tapi tak nak beli novel coz ada 2 buah lagi novel tak baca kat rak since beli.

so hubby suh pilih satu buku. ilan pilih la satu. hubby pun beli satu untuk dia. kira balik bawak buku, mak pun senyum je ;) "dating beli buku ke"

terima kasih MPH!


Terima kasih hubby


macam best je kan buku ni


p/s: konon-konon nak cari kucing. hampeh! nanti ilan review buku baru ok! cover nampak menarik!

5 orang bisik-bisik:

OKEdChokelaT said...

hehe..suka atimu ilan asik dating jek...huhu

il ya na said...

suka la xde keje nk wat g. haha. bosan seh duk uma ;)

EZAN IDMA said...

happy nye muke :)

rEn said...

yang buku la tahzan tu yang terbaru ke?
i mean die tukar cover je ke atau la tahzan untuk wanita?

il ya na said...

ren : no no, this one bukan buku tu, u mean yg cover kuning tu kan?