Sila tinggalkan jejak

29 March 2011

Contest I ♥ My Friend


ada contest lagi kali ni by MTT@Ms toinkkk toinkkk
 and i've been tagged by mama najlaa so saya join dengan hati bunga-bunga.


ok semua ni classmate yang santek-santek masa dekat uitm shah alam. kita orang jadi organizing committee untuk satu seminar. so lepas discussion, apa lagi, bergambo ler ;)

ilan nak ajak mereka ni join k
oked 
cikmichiko
unguviolet

terima kasih tuan empunya contest. moga menang ameen. chill!



5 orang bisik-bisik:

Cik Michiko said...

waaaah . . hehehehe . . thenx sebab tag .. . hri tu MTT pon ade ajak join ini contest tapi tak ikot2 agi . . hehehe . . :)

good luck dear . .

il ya na said...

@Cik Michiko join la join la. hehe tq MTT for the contest. xoxo

MiSzy DiaN said...

gmbr tak brapa jelas sgt tp bestnya dpat kuar dgn member kan.. arghh rindu sama classmate..
gud luck yaa
^.^

il ya na said...

@MiSzy DiaN ta jelas meh? waduh bisa diperjelas kan ni...make it bigger kot. edit vrrrrooom

▒▒♥MTT || Ms toinkkk toinkkk♥▒▒ said...
This comment has been removed by the author.