Sila tinggalkan jejak

23 March 2011

ok nak pergi tempah baju nikah ;)


sebab ara dah bising-bising ta tempah baju nikah lagi, so hari ni nak tak nak ta boleh bertangguh lagi. actually, dari hari tu nak pergi tempah tapi kat melaka ni asyik hujan petang je. so mls nak keluar. dan ikot kan pagi tadi dah nak g tempah, tapi boleh pulak ATM card ilan tinggal dekat hubby. so kena tunggu petang sikit bila dia bangun, ta mau ganggu dia tidur.

eh apa hal tiba-tiba nak nikah? tunang pun belum kan. yela ilan buat yang wajib je. nikah je.

.
.
.
.

daaa. bukan la. actually, my cousin, ara; bagi ilan kain untuk jadi PENGAPIT dia bulan awal bulan jun ni. tu yang dia bising-bising ta tempah lagi tu. saje bagi kau orang suspen! kain tu cantik pulak. macam ilan pulak yang nk kahwin. so kalau boleh nak buat baju time ilan nikah nanti je.

mak ilan cakap, "lace tu kalau ada lebih boleh buat veil dik" ilan jawab "mak adik pengapit je k, bukan pengantin" tak nyempat pulak mak ni!


p/s : first time weh naik pelamin ;)


0 orang bisik-bisik: