Sila tinggalkan jejak

26 March 2011

breakfast delivery

pagi ni memang ilan lapar. dari semalam lagi. so call la satu number yang selalu buat delivery makanan ke rumah ilan.
"u, i lapar..belikan breakfast"
tak lama lepas tu sampai la breakfast. engatkan roti canai ke, nasi lemak ke.
"NAH"
"laa kenapa beli bihun sup daging"
"cuba la dulu sedap tau"
.
pergh memang tak silap la. sedap gila sampai licin. kesian hubby. selalu gila kena layan kerenah aku. biasanya ilan mintak jajan junk food
"u tolong beli jajan, i bosan la"
kau orang pernah jumpa orang bosan makan jajan? ilan laa tu! biasanya sebelum dia pergi kerja, mesti pergi isi minyak kereta kan, haaa mesti time tu leh g beli 'jajan' kat mesra. hehe pandai kan?


10 orang bisik-bisik:

Munirah said...

oh besnye ade special delivery!

azie.iya said...

alamak , sampai aty dera perut sy

Nafardz said...

wah, bestnye.. jeles i :(

il ya na said...

@Munirah bukan selalu pun u

il ya na said...

@azie.iya kenapa? haiyo ilan ta besalah

il ya na said...

@Nafardz jgn ler jeles, xde niat nak jeles kan taw. ok i doa u cpt kawen ok! ameeen ;)

cik kia said...

bestnyeeeeeeeeeeeee ! cik kia terliurrrrrrr slurppppssss~~~

a z z a said...

ala,lapar la plak...~

♥sophie♥ said...

alaa,,sedap je tgk,,T_T

Afsar said...

nampak pun dah tau sedap...ish terliur~