Sila tinggalkan jejak

18 April 2011

abang saya comel buat 'homework'

mana tak comel, umur 28tahun buat homework macam budak sekolah. hehe. rasa nak snap je gambar dia tengah menonggeng buat homework. maybe tonight got class. tu la cikgu bagi homework tak nak buat awal-awal. haha. mesti kau orang curious kan dia buat homework apa. haha. since my dear bro ni attend piano class ;) i tought just practical class, tapi ada jugak theory plus homework bagai. ya lorr everything start with theory right?

amacam handsome tak abang ilan ;)

dia minat musik ;) same goes with me. i love art. plus music. tapi tak tahu main satu instrument pun. haha. silly me. apa pun, musik ke, rockers ke, kena seimbang dunia akhirat. insyaallah.


0 orang bisik-bisik: