Sila tinggalkan jejak

07 April 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI


     KENAPA SAYA NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI : Sebab bosan duduk rumah tak tahu nak buat apa, takkan nak layan blog syok sorang-sorang je. sambil tu baik join segmen BA dapat kawan baru, dapat kacau orang, dapat tingkatkan TRAFIK secara tak langsung tingkat ke?

     Lagi pun, join segmen BA ni rasa diri ni cam comel je. rasa cam zaman sekolah dolu-dolu leh main-main kuiz teka-teka. Even kadang-kadang mabuk gak cari jwpn. menang nya tak penah. grrrrrrrr

     Dari duduk tidur sampai petang, baik duduk hadap lappy. Even tak borak dengan orang betul-betul, at least tergerak la sikit minda ni. Terbuka. I mean Open Minded.

     Last sekali, sekali terjebak dengan segmen BA kau orang asyik rasa nak terjebak je lagi. Entah manderem apa BA guna. We want more, we want more. ekekeke


p/s : perrgh karangan format spm 2005.

1 orang bisik-bisik:

wanie.misa.amane said...

Hai,. Saya dari segmen abg ben jugak.