Sila tinggalkan jejak

03 April 2011

kursus kahwin

untuk bakal-bakal pengantin yang tinggal di Melaka, boleh lah isi borang.


tapi betul ke saya dengar-dengar, in future kursus pra-perkahwinan ni nak diadakan selama 4-5 hari ala-ala kem motivasi gitu. betul ke? emm macam tak relevan pulak sebab tak kan yang bekerja nak ambil cuti sampai 5 hari untuk kursus pra-perkahwinan. Then, untuk majlis nanti pun confirm nak apply cuti paling kurang 2 minggu. kalau yang kerja govt tu boleh la kot. cuti banyak klu private sector macam mana? harap-harap semua aspek tu difikirkan lah sebelum dilaksanakan. yek?

tapi kalau govt wajibkan employer bagi pelepasan 5 hari untuk kursus pra-perkahwinan itu dah cukup bagus. and agak-agak tak nak tanggung risiko, cepat-cepat je la pergi sekarang. precaution is better than cure. errrk macam tak kena jek. bahaha.

k chill folks! happy sunday!

5 orang bisik-bisik:

OKEdChokelaT said...

ilan da nak kawen...yeyeyeyeyeye

il ya na said...

@OKEdChokelaT surprisssssse! haha lambat lagi lah!

Abang Stalker said...

nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!nk kawin!nk kwin!hehehehe... :D

il ya na said...

@Abang Stalker jgn lupa jemput adik! nak2 since dah kenal sape calon pengantin pompan tu kan. ngeh3

MiSzy DiaN said...

wahhh ada kursus kawin laa.. hahahaaa..
dulu sem1 penah kena offer tp takmo ikut.. hehe