Sila tinggalkan jejak

06 April 2011

not feeling well

hello dear folks, hari ni saya not feeling so well. having a bad sinus. feel like tanggalkan my nose and put aside for awhile. boleh? haha. but now, i'm getting better after taking my pills, and tidur ibarat pengsan. wahaha! i like!

maka dengan itu, i miss few questions from BA segment. rugi gila tak dapat cuba nasib! wuhuhu. esok nak bangun awal! nak join segmen and jawab soalan BA. pffft ;) seriousli baru sehari tak hadap blog dah gian. gian nak terjah blog kau orang! kepochi nak baca stori kau orang! zzzz betul lah!

all in all, kepala pun dah berpusing, minta sambung tidur. serius takde kudrat ber-entri. apa pun, pray for me to get well soon tomorrow. dan saya akan terjah ke blog anda-anda dengan kelajuan 140km/j!

chill!


2 orang bisik-bisik:

OKEdChokelaT said...

CEH AKU P KEJE..BUKAK2 DAH ADE PMENANG..INI TIDAK ADIL..HEHE...WEH...CIK OKED PAT TOP 10 CONTEST SWEET COUPLE..BANGGA X NGAN AKU..HEHE...

Cik Michiko said...

huaaaa . cian dye tak sihat . . meh michiko kasi lagi sehat ye . . ;) heheheeh . . .