Sila tinggalkan jejak

10 April 2011

Meaningful weekend

hye people, this weekend kaki ligat je berjalan. paling meaningful dapat jumpa kawan lama yang memang lama tak jumpa. actually semalam kan saya g kl then jenjalan kat mv, bajet nak jumpa my pet sis, tapi call punya call tak angkat sampai hati. so jalan-jalan je la dengan hubby sebab dia pun nak beli kasut. tapi xde pun yang berkenan. susah gila cari kasut lelaki plus he's quite choosy. even at last dia beli kasut dekat melaka. pfft

tengah jalan-jalan, tiba-tiba ada la 2 orang girls ni duk pandang-pandang kita orang. yang sorang tu muka familiar. eh macam kawan matriks dulu. boleh tak perasan yang lagi sorang tu one of my bestie masa dekat matriks kedah dulu. sumpah rasa nak nangis je boleh terserempak macam tu sebab just few days ago saya msg dia tanya khabar. pertemuan yang Allah dah tentukan. Alhamdulillah ;) tu pun sekejap je jumpa.


so hari ni saya nak ke shah alam pula, meet one of my bestie in matrix also. anyone in Shah Alam? jom berjimba-jimba. haha. actually tomorrow i got another interview appoinment in Subang on Monday 10a.m. position as accountant account assistant. so terlanjur jumpa kawan-kawan lama ;) big smile.

p/s: have a great weekend people!



6 orang bisik-bisik:

OKEdChokelaT said...

best la pat jenjalan..ceh...hehe...

Dekcik said...

seronok dpt jmpe kwn..

ifnirsweet said...

tag :)

http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

sweethOneY said...

good luck for the interview :)

il ya na said...

@OKEdChokelaT mesti la seronok syg, duit pun kuar cam air

il ya na said...

@Dekcik itu yg paling seronok dekcik
@ifnirsweet akan di join ;)
@sweethOneY tq sweet honey