Sila tinggalkan jejak

06 April 2011

salah ke aku minum ribena mobile?

tajuk macam agak emo di situ bila kata ganti diri aku digunakan. wahaha. kau orang pernah minum ribena? sedap kan. tapi cuba minum ribena mobile. memang la sama air ribena jugak, tapi kenikmatannya tu lain lah! haha. kau rasa macam comel jek. eeeeuw abaikan. bukan tu maksud ilan.

rasa nikmat dia lain la. macam panas2 pekena cendol! camtu la! maybe because of the packaging. siapa cakap packaging tak penting in marketing? design yang sangat handy and easy-to-cool packs tt gives fresh test to us.

 sumber : google image mahal pula rm3.40, ilan beli tadi rm2.90 je.
siap sambar snickers 2 bar pengaruh iklan nuff

 nak jadi kan cerita, hari tu saya pergi hantar resume dekat satu bank ni. masa tu tengah hari terik. dengan si hubby. sempat pulak singgah kedai serbaneka ala-ala 7e beli ribena mobile. perrgh mmg nikmat tak terkata. time nak sampai dekat kiosk bank tu cepat-cepat la bagi si hubby ni pegangkan ribena mobile. jaga reputation la konon. tapi kantoi pulak. wahaha orang tu nampak and senyum je.

and sampai sekarang they all tak call for interview lagi. reject sebab ribena mobile kot. hahaha.

5 orang bisik-bisik:

aku , dia & cinta... said...

hahak..Hanym pown suke ribena lar....rase cam dak2 tapi tak pe...kan adew kebaikan ribena tu..

Tasha said...

mungkin nmpk mcm kebudak-budakan kot.... tapi I pulak dah lama tak minum air tu.
nmpk comel tau bila perempuan dewasa minum air tu.

ayuorked said...

heheeee... tq2.. dh follow blog awk jgak...nnti sy dtg lagi :)

il ya na said...

@Tasha wahaha tu la bad 1st impression

il ya na said...

@ayuorked ayu terjah tau jangan tak terjah